Your world of Wpdance.com, Wpdance.com by WpDance

Home » Aktualitet » Matura 2013, ja notat e provimit të matematikës

Matura 2013, ja notat e provimit të matematikës

admin Jul 01,2013 0 Comments

PDF

TIRANE-  Ministria e Arsimit publikon listën e plotë të notave të maturantëve në provimin e matematikës. Numri i atyre që ka arritur të marrë notën maksimale është 2491 kundrejt 2241 që kanë mbetur në këtë provim. Në përputhje me ligjin për mbrojtjen e të dhënave personale, MASH eedhe këtë vit ka nxjerrë vetëm ID e nxënësve  dhe notat përkatëse pa emra.
 
Tashmë maturantët presin edhe përgjigjet e provimit të lëndëve me zgjedhje për të bërë një përllogaritje në ludhje me profilin në të cilën dëshirojnë dhe kanë mudnësi të studiojnë.  

MASH do të plublikojë edhe udhëzimin për plotësimin e formularit A2 në të cilin maturantët do të rendisin dhjetë degët preferenciale për të cilat duan të vijojnë studimet universitare.  Ky formula do të plotësohet në rrugë elektronike.

Redaksia online
(sg/shqiptarja.com)

Tags

Add To TwiiterRetweet This Post item information on FacebookShare This Stumble ThisStumbleUpon This Digg ThisDigg This Add To Del.icio.usBookmark This

About The Author

Leave a Reply