4 ushqimet që duhet t’i hani pas palestre

0 144

Pas ushtrimeve duhet që të zëvendësoni energjitë që harxhuat. Për këtë arsye duhet që të konsumoni ushqimet e duhura.

Vezët

Një vezë ka vetëm 70 kalori, por ama është e pasur me protetina që janë aq të nevojshme për një njeri që kryen ushtrime fizike. Ajo gjithashtu është e pasur me vitaminë D dhe omega 3.

Patate të ëmbla

Ushqim shumë i pasur me karbohidrate dhe nutrient. Do ju ndihmojë që të aktivizoni glikogjenin në muskujt tuaj dhe do të mund të performoni më mirë.

Avokado

Ushqimi i duhur për muskujt tuaj sepse është i pasur me vitaminë B. E shoqëruar me vezë do të ishte ushqimi ideal.

Lëng qershie

E pasur me antioksidantë. Ndihmon në rindërtimin e muskujve të dëmtuar dhe do ju japë fuqi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.