5 mënyra si t’i nxirrni jashtë toksinat e dëmshme nga trupi juaj

0 206

Toksinat janë prezente kudo rreth nesh, tek uji që pimë, tek ajri që thithim ose tek ushqimi që hamë. Çdo ditë toksinat akumulohen në trupin tonë dhe mund të shkaktojnë një sërë problemesh tek shëndeti.

Më poshtë ju sjellim disa mënyra se si mund t’i eliminoni ato, duke i nxjerrë jashtë trupit tuaj:

  • Pini shumë ujë. Kjo ju ndihmon për t’i nxjerrë jashtë toksinat.
  • Praktikoni jogën. Ndihmon në qarkullimin e gjakut dhe ju çliron nga toksinat e dëmshme.
  • Hani vetëm ushqime organike.
  • Lani dhëmbët rregullisht në mëngjes dhe në darkë.
  • Përdorni produkte kozmetike që nuk kanë aroma apo toksina të dëmshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.