6 plazhet më të bukura në botë ku shkojnë të gjithë VIP-at.

0 98

Vera nuk ka mbaruar akoma!

Nëse jeni në kërkim të një plazhi të bukur dhe nuk keni vendosur akoma ku do të kaloni pushimet këtë vit, atëherë jeni në vendin e duhur. Këto plazhe janë gjithashtu disa nga destinacionet e preferuara të shumë VIP-ave në gjithë botën.

Bali

Bermuda

Bora Bora

Philippines

Hawaii

St. Martin

Leave A Reply

Your email address will not be published.