Sela e thotë troç: Identiteti maqedonas nuk ekziston…

Email

Lideri i LRPDSH-së, Zijadin Sela ka deklaruar se identiteti maqedonas nuk ekziston, sepse para 100 vjetëve populli maqedonas nuk ka ekzistuar.

Ai këtë e ka theksuar në një nga debatet e fundit në Alsat, ku përballë kishte kryetarin e partisë “Dinjiteti”, Angellov, që është i njohur si ish-komandant i forcave maqedonase të sigurisë gjatë 2001.

Realiteti historik i Maqedonisë dihet në tërë botën dhe është absurde për një popull që nuk ka identitet të tij, konkretisht janë maqedonasit, ku shqiptarët kanë qenë shumë më korrekt dhe i kanë ndihmuar që ta ndërtojnë atë identitet dhe tani ju e kontestoni identitetin tonë.

Me regjistrimin e popullsisë para 100 viteve nuk ekziston populli maqedonas”, ka deklaruar Zijadin Sela.


Source: Aktualitet

Albanian Domain
Albanian Domain

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>