Apple lançon sot 3 Iphone-at e rinj!

0 119

Apple pritet të lançojë ditën e sotme 3 prodhime të reja: iPhone 11, iPhone 11 Pro dhe iPhone 11 Pro Max. Ato do të prezantohen në eventin e orës 7, në Kaliforni. Edhe pse vetë kompania nuk ka dhënë detaje të tjera në lidhje me risitë apo çmimet e tyre, rrjeti i ka zbuluar ato.

Risitë e mëdha pritet të jetë në telefonat që do prodhohen në 2020, ndërsa iPhone 11 pritet të ketë kamera më të avancuar, procesim më të shpejtë, versionin e ri të sistemit të operimit (iOS 13) dhe ndoshta një ngjyrë e re që është e gjelbërta e errët.

J’a dhe çmimet e secilit prej tyre: Iphone duke filluar nga 749$, ai Pro nga 999$ dhe Max nga 1099$, duke shkuar deri në 1299$.


Leave A Reply

Your email address will not be published.