VIDEO/ Tirana e viteve ‘70

Kjo video është publikuar nga faqja “Tirana dje dhe sot” në FB.

Tregon pamjen e kryeqyetitn para 4 dekadash.

Në sfond është muzika e vallëzimit të atyre viteve.

Source: Kulture

Albanian Domain
Albanian Domain

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>