Bebe Rexha sapo mori patentën në moshën 29-vjeçare, por a e dini çfarë e mundon atë?

0 13

Sipas legjislacionit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, patentën mund ta marrësh që në moshën 16-vjeçare.

29 vjeçe ndoshta shumë prej jush mund të duket si një mundësi e humbur, por për yllin botëror është moment perfekt për të marrë patentën e saj.

Përmes një fotografie ku shfaqet me një dokument në dorë, Bebe Rexha shkruan:

“E mora patentën sot! Çfarë makinë duhet të ble”, ka shkruar këngëtarja!

Duket se pra hallet nuk mbarokan kurrë dhe ky i fundit qenka edhe më i madh për këngëtaren.

Leave A Reply

Your email address will not be published.