Çelësi i rënies nga pesha qëndron tek vakti i darkës

0 162

Humbja e kilogramëve të tepërt është gjithnjë një luftë e vështirë. Aktiviteti fizik dhe palestra janë gjithnjë të këshillueshëm, por sipas dietologes së huaj Kavita Devgan çelësi i suksesit për rënien në peshë është gjumi.

Nëse nuk flini gjumë mjaftueshëm rrezikoni të shtoni kile. Gjithashtu ajo ka treguar disa hapa që do ju ndihmojnë për t’u dobësuar.

1-Duhet të konsumoni ushqim gjithnjë 2 orë përpara gjumit.

2-Është e këshillueshme të ecet 20 minuta pasi keni konsumuar darkën.

3-Në vaktin tuaj të mbrëmjes duhet të përfshihen proteinat.

4-Nëse keni probleme me gjumin, konsumi i një banane në darkë do të ishte ideal.

Leave A Reply

Your email address will not be published.