Çiljeta dhe Albani nuk fshihen më që janë bashkë

0 169

Lidhja e tyre ka qenë gjithnjë në pikëpyetje për faktin se ka qenë tepër diskrete dhe është përfolur shpesh herë për ndarje.

Por çifti vendosi t’u japë fund këtyre fjalëve me disa foto.

Çiljeta dhe Albani nuk fshihen më që janë bashkë

Ata kishin dalë për shëtitje këtë mbrëmje dhe duket se po kalojnë shkëlqyer!

Çiljeta dhe Albani nuk fshihen më që janë bashkë

Leave A Reply

Your email address will not be published.