Cristiano Ronaldo blen makinën më të shtrenjtë në botë.

0 85

Ylli i futbollit botëror, Cristiano Ronaldo përtej fushave të gjelbra bën të flasë për veten edhe jashtë tyre. Sipas të përditshmes spanjolle “Marca”, portugezi, i cili njihet për pasionin që ka për makinat, ka porositur një Bugatti me vlerë 11 milionë euro. Modeli për të cilin bëhet fjalë është unik dhe quhet “Voiture Noire”.

Cristiano Ronaldo blen makinën më të shtrenjtë në botë.
Cristiano Ronaldo blen makinën më të shtrenjtë në botë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.