Biznesi më i ri i Cristiano Ronaldos nuk ka lidhje me sportin

0 75

Cristiano Ronaldo ka vendosur të nisë një sipërmarrje të re biznesi duke hapur një qendër transplanti të flokëve në Madrid – dhe e dashura e tij, Georgina Rodriguez, do të marrë një post të lartë në klinikë atë të shefes

Kompania ‘Insparya Group’ gjendet në disa vende në Portugali, por tashmë futbollisti do të marrë nismën për ta zgjeruar kompaninë drejt kryeqytetit të Spanjës.

Sipas The Mirror, Ronaldo thuhet se ka derdhur në rreth 1 milion euro në biznes dhe ka ambicie për të bërë kompaninë globale duke investuar 25 milionë euro gjatë tre deri katër viteve të ardhshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.