Elita bën dedikim më të bukur për Gjikon dhe Zërin

0 17

Elita Rudi ndan vazhdimisht momentet më të ëmbla që po kalon tani që është bërë nënë e një djali!

Në një postim të fundit, moderatorja na tregon një moment të ëmbël gjatë mëngjesit, kur Gjiko dhe Zëri ndodhen ende në shtrat.

“Tek bashkëshorti im shoh dashurinë e vërtetë, tek djali im dashurinë e pastër”, shkruan Elita duke na përshëndetur me këtë foto të këndshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.