Eni Koçi bën ndryshimin drastik në flokët e saj

0 19

Eni Koçi është një ndër këngëtaret më të preferuara pë publikun shqiptar dhe jashtë saj.

Ishim mësuar ta shihnim gjithnjë me flokët e gjatë biondë, por që si duket për këngëtaren ka ardhur koha për një ndryshim. Eni Koçi papritur është shfaqur me një pamje të re.

68298236_2618769684821603_1034988205239173120_n.jpg

Eni ka preferuar të ndryshojë look dhe të kthehet 3 vite pas në kohë te një ngjyrë.

maxresdefault-2.jpg
67949278_2618769754821596_449012244949237760_n.jpg


Leave A Reply

Your email address will not be published.