Fakte interesante që vetëm në Kanada ndodhin

0 25

Kanë ndërtuar bazën e parë të uljes për UFO-t.

Shesin qumësht në qese plastike.

Ka burg për arinj polar.

Ndodhet një burg për arinj polare me 28 vende. Arinjtë mbahen këtu për të paktën 30 ditë dhe ushqehen vetëm me borë dhe ujë për t’i ndaluar ata të kthehen në qytet në kërkim të ushqimit.

Ata janë të bezdisshëm në mënyrë të sjellshme.

Ju lutem mos parkoni ketu

Targat në verilindje të Kanadasë kanë formën e një ariu polar.

Kanadaja ka më shumë liqene se pjesa tjetër e botës – 60% e liqeneve të botës gjenden në këtë vend.

Kanadaja është vendi më i arsimuar në botë.

Kanadezët thonë shpesh “më fal”.

Ka një zonë në rajonin e Hudson Bay që ka më pak gravitet se pjesa tjetër e planetit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.