Fatmir Hysenbelliu hap dyert e shtëpisë së tij 20 milionë$ (VIDEO)

0 133

Fatmir Hysenbelliu është një nga djemtë më të pasur në Shqipëri.

Djali i manjatit të medias është kthyer në një nga personazhet që diskutohet më shumë në shtyp.

Së fundmi, revistawho.com ka shkuar në shtëpinë e Fatmirit dhe ka vizituar ambjentet brenda, ku vihet re që gjithçka është e arreduar në mënyrën më perfekte si në përralla.

Drita që hyn nga çdo anë, hapësirat e bollshme, detajet, kombinimet e ngjyrave, vendet e përshtatura për qetësim, për punë, hapësirat private e gjithçka tjetër nuk mungojnë në këtë shtëpi ‘ëndrrash’.

Për më shumë, shikoni videon më poshtë:

Leave A Reply

Your email address will not be published.