Pamja mahnitëse e liqenit të ngrirë!

0 36

Liqeni i Miçiganit, një pellg ujëmbledhës prej 500 kilometra i gjatë dhe 190 metra i gjerë, zakonisht ngrin në dimër. Por me mbërritjen e pranverës dhe për rrjedhojë të temperaturave pak të larta, sipërfaqja e ujit fillon të shkrijë. Pllakat e akullta duken si copa xhami.  Imazhet e postuara në Instagram po habisnin njerëzit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.