Ide të shkëlqyera për të kursyer shumë hapësirë në një apartament të vogël

0 156

Ka shumë teknika kreative dhe elegante që mund të ndiqni për ta bërë shtëpinë tuaj më të rehatshme dhe të gjerë, edhe nëse jeni në një buxhet.

Ndiqni këto këshilla:

1.Përdorni tavolinë te vogël në ambjentin e ndenjes

2.Varni biçikletën tuaj

3.Zvogëloni sasinë e sendeve

4.Ndani hapsirat me dyer

5.Përdorni muret tuaja për të varur gjërat që zënë shumë hapësirë.

Old saucepans hanging from in a traditional-style kitchen

6.Ndani gjërat në vende të caktuara

7.Merrni një makinë larëse / tharëse

8.Transformoni hapësirën poshtë shtratit tuaj

9.Hiqni dyert e kabinetit tuaj.

10.Përdorni ngjyra të lehta për ta bërë apartamentin tuaj të duket më i gjërë.

11.Vendosni pasqyrë për të dhënë iluzionin e një hapësire më të gjerë

Leave A Reply

Your email address will not be published.