Iluzion optik. Fotografia është me ngjyra apo bardh e zi? Zbuloni të vërtetën.

0 23

Bëhet fjalë për një fotografi të publikuar bardhë e zi, të disa nxënësve të një shkolle, transmeton lajmi.net.

Fotografia tregon një grup vajzash të reja, të veshur me bluza me ngjyra të ndryshme.

Por, në një përspektivë më të ngushtë, studentët janë të “mbuluar” me vija të kuqe, blu, të verdha, portokalli dhe të gjelbra.

Një gjë e tillë thuhet se e mashtron trurin, duke i dhënë një iluzion ngjyrash të forta që shfaqen aty ku nuk ka. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.