Kate Middleton vesh mbrapsht këmishën Gucci

0 167

Këmisha në ngjyrë vjollcë prej mëndafshi supozohej të vishej me kopsat në pjesën e kurrizit, por Kate e veshi atë në anën e kundërt, pra me kopsat në pjesën e përparme.

Kjo bëri që kopsat në kyçet e duarve të dilnin përpara dhe këmisha të mos dukej aq mirë në trupin e dukeshës.

Nëse kjo ishte rastësore apo e qëllimshme këtë nuk e dimë.

Sido që të jetë, këmisha ishte një zgjedhje e këndshme e kombinuar me pantallona të gjera 130 paund, një çantë ngjyrë vjollcë të çelur dhe këpucë të zeza.

Leave A Reply

Your email address will not be published.