Kim Kardashian frymëzohet dhe kopjon nga kjo supermodele

0 212

Kim Kardashian vlen si një frymëzim për ne se çfarë të veshim në momente të caktuara të ditës. Por edhe ajo frymëzohet nga dikush!

Ishte profili i Instagram-it, “diet_prada”, e cila vuri në dukje se shumë nga paraqitjet e saj janë kopjime të paraqitjeve ikonë me të cilat është shfaqur në pasarelë, Naomi Campbell.

Naomi Campbell në 1996-n / Kim Kardashian në 2019-n.

Naomi Campbell në 1997-n / Kim Kardashian në 2018-n.

Naomi Campbell në 1991-n / Kim Kardashian në 2019-n.

Naomi Campbell në 1992-n / Kim Kardashian në 2018-n.

Naomi Campbell në 1993-n / Kim Kardashian në 2018-n.

Naomi Campbell në 1998-n / Kim Kardashian në 2018-n.

Naomi Campbell në 1991-n / Kim Kardashian në 2019-n.

Leave A Reply

Your email address will not be published.