Kjo është kënga që qenka histori personale e Butrintit. Mos ka të bëjë me Kiarën?

0 8

Ai është një ndër këngëtarët më të mirë shqiptarë dhe shumë i preferuar nga publiku. Kjo jo vetëm për këngët ritmike e tekstet romantike, por edhe për pamjen pasi është shumë simpatik. Mirëpo a ka ndonjë këngë që është frymëzuar nga jeta e tij personale?

Për “Prive” ai është shprehur:

“Xhanëm” ka qenë një këngë që më ka prekur dhe mua vetë shumë. Është një këngë që më ka prekur dhe ka diçka në lidhje me mua. Çfarë ka pas? Po unë kam pasur lidhje, sene kshu…”

Sa për rikujtim, një pjesë nga teksti i “Xhanëm” i shkruar nga vetë Butrinti: “Asni her nuk kom met lon xhanëm, pa ty jeten nuk e du xhanëm…”

Nuk e dimë nëse kjo këngë ka të bëjë me lidhjen e tij të shumëpërfolur me Kiara Titon.

Leave A Reply

Your email address will not be published.