Lori Hoxha tregon për periudhën më të vështirë. Dhe paska qënë para një viti.

0 17

Lori Hoxha shkruajti në Instagram sot se ka vuajtur nga ankthi dhe paniku rreth një vit më parë.

Ajo shprehet se kjo ka qenë arsyeja që nuk publikonte në qershorin e 2018-s, pasi ishte duke kaluar kohën më të vështirë.

“Si sot një vit më parë, mezi postoja sepse po kaloja periudhën më të vështirë me ankthin dhe panikun. Falenderoj Zotin për ndryshimin dhe rritjen!”, shkruan Lori.

Fotot besohet se janë bërë pikërisht gjatë kohës që ajo po kalonte këto probleme, dhe pikërisht një vit më vonë ka vendosur t’u tregojë hapur fansave për atë që ka kaluar!

Leave A Reply

Your email address will not be published.