Makina kroate që “tronditi” Gjenevën

0 145

Një vit më parë në Gjenevë u prezantua Rimac Concept Two, evolucioni i asaj që ka qenë një nga supermakinat sportive elektrike më mbresëlënëse, Rimac Concept One.

Një model jo më pak se 1914 kuaj fuqi, një shpejtësi maksimale prej 412 km/h dhe një përshpejtim të jashtëzakonshëm: 1,85 sekonda nga 0 në 100 km/h.

Pavarësisht këtyre shifrave, bateria mban për 650 kilometra, që do të thotë se kjo makinë është edhe më e mirë se Tesla Roadster e radhës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.