Miley publikon baladën pas ndarjes nga bashkëshorti dhe tregon shkakun e ndarjes nga Liam

0 6

Para disa ditësh mediat e huaja bënë të ditur lajmin e ndarjes së Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth, të cilët vendosën t’i jepnin fund lidhjes së tyre 9 vjeçare dhe martesës prej 8 muajsh, për t’u fokusuar tek karriera personale e gjithsecilit, por më pas disa burime u shprehën se është më mirë të kalojnë pak kohë të ndarë, por kjo nuk do të thotë që marrëdhënia e tyre ka përfunduar plotësisht dhe se ka absolutisht shpresë se ata do të kthehen përsëri bashkë.

Image result for liam hemsworth

Së fundmi, Miley ka publikuar këngën e re dhe të parë pas ndarjes, që ka të bëjë me lidhjen e saj me Liam dhe se çfarë i çoi ata deri tek ndarja.

Miley na ka lënë të kuptojmë se ajo ka ndryshuar dhe nuk është më ajo vajza 17-vjeçare që Liam ka njohur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.