Naomi Campbell e fiksuar pas pastërtisë. Tregon çfarë bën në çdo fluturim me avion.

0 21

Si një modele e famshme, Naomi Campbell kalon shumë kohë në aeroplan.

Prandaj, nuk është çudi që ajo të zhvillojë një rutinë mjaft të rregullt përpara fluturimit.

Në kanalin e saj “Të qenit Naomi” në YouTube ajo zbulon ritualet e e rregullta fluturuese.

“Më pëlqen të jem në ajër, më pëlqen të jem kudo, por jo kudo në të njëjtën kohë”, tha Naomi.

Gjërat bëhen interesante pasi bukuroshja zë një vend të klasës së biznesit në fluturimin “Qatar Airways” nga Nice në Doha dhe fillon përgatitjet për ngritje.

Naomi tërheq një palë dorashka të disponueshme nga çantat e udhëtimit të saj, Louis Vuitton dhe preparatet antibakteriale.

“Pastroni gjithçka që mund të prekni”, thotë ajo, para se të fshijë çdo centimetër të ulëses së saj, rripin e sigurisë, tavolinën, televizorin, kontrollin e largët dhe dritaren.

“Kjo është ajo që bëj në çdo aeroplan para se të nisemi, nuk më intereson se çfarë mendojnë njerëzit për mua, është për shëndetin tim, udhëtoj shumë dhe nuk mund të sëmurem, mendoj se rutina ime e vogël më ndihmon vërtet”, tha Campbell.

Leave A Reply

Your email address will not be published.