Nora kalon pushimet me Renee dhe me një person tejet të rëndësishëm.

0 15

Pas bërjes publike të ndarjes me Roberti, Nora Istrefi udhëtoi së bashku me Renee për të kaluar disa ditë pushimi.

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Nora Istrefi (@noraistrefi) on

Gjatë kësaj periudhe Nora nuk kishte zbuluar se me kë po i kalonte pushimet, madje u tha se ajo ndodhej bashkë me Robertin.

Por, së bashku me Norën dhe Renee është e ëma e këngëtares.

Nora ka publikuar pak minuta më parë disa foto nga pushimet dhe midis tyre vihet re prezenca e së ëmës.


Leave A Reply

Your email address will not be published.