Rudina Magjistari tregon se pse nuk e shfaq Mian në publik

0 29

Rudina kishte të ftuar dje në studion gazetaren e njohur Ermira Çaushollin, e cila para disa javësh u bekua për herë të katërt me një vajzë.

Ajo rrëfeu se preferon dhe e ndjen si detyrë ndaj publikut të prezantojë familjen e saj, që e ka si bekimin më të madh, ndërsa Rudina është krejt e kundërta.

Ajo rrëfyeu publikisht arsyen s’e pse nuk e ka nxjerrë asnjëherë në publik vajzën e saj, Mia.

“Ndryshe nga ty, unë kam zgjedhur që për momentin të mos ta shfaq vajzën time sepse mendoj që vëmendja e tepërt mund të ishte një peshë e madhe për të. Dëshira ime është shumë e madhe që t’i ndaj këto momente. Mezi e përmbaj veten për të mos e ndarë me publikun,”– u shpreh ajo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.