Arian Çani: Alketa kam një problem, s`mund të ulem më këtu… ato më fusin duart

Spektakli ‘Your Face Sounds Familiar’ ka nisur mes batutave. Arian Çani i ka kërkuar autores së programit Vera Grabocka dhe moderatores Alketa Vejsiu që të iki nga vendi ku ishte pozicionuar deri atë kohë. Çani ka thënë se nuk mund të rijë dot mes dy anëtareve të tjera të jurisë, pasi sipas tij nuk mund …
Source: Vip

Albanian Domain
Albanian Domain

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>