Këngëtares shqiptare i këputet rripi i kanotierës në koncert, ja si e menaxhon ajo incidentin

Gjatë koncerteve live asgjë nuk mund të parashikohet e vecanerisht incidentet janë të shumta. Një gjë të tillë ka kaluar edhe këngëtarja Nora Istrefi, e cila ka pasur një problem me bluzën e saj. Kështu, teksa performonte live, Norës i këputet njëri rrip dhe bluza i bie, duke e detyruar atë të mbante njërën dorë …
Source: Vip

Albanian Domain
Albanian Domain

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>