Mbretëresha e “Kuksianëve” mesazh Elvis Pupës, nuk do ta besoni se çfarë i shkruan

Duket e pabesueshme, por aktori i njohur i humorit dhe njëkohësisht edhe moderatori i spektaklit “M’fal për Shprehjen”, Elvis Pupa, ka pretendon se ka marrë një “mesazh” nga Mbretëresha e Mbretërisë së Bashkuar, Elizabeta vetë, menjëherë pas vizitës së aktorit të popullarizuar shqiptar në Londër. Të gjithë këtë Visi e ka njoftuar me shumë humori …
Source: Vip

Albanian Domain
Albanian Domain

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>