Browsing Tag

blerim destani

E dini sa vjeç mbush Blerin Destani?

Blerim Destani është një ndër aktorët shqiptarë më të suksesshëm i cili numëron shumë role në kinematografinë gjermane dhe jo vetëm. Blerimi njihet edhe për jetën e tij luksoze të cilën e pasqyron shpesh në rrjetet sociale ku numëron shumë…