Browsing Tag

eni koci

Eni Koçi bën ndryshimin drastik në flokët e saj

Eni Koçi është një ndër këngëtaret më të preferuara pë publikun shqiptar dhe jashtë saj. Ishim mësuar ta shihnim gjithnjë me flokët e gjatë biondë, por që si duket për këngëtaren ka ardhur koha për një ndryshim. Eni Koçi papritur është…