Browsing Tag

kim kardashian

Kim Kardashian flet për fëmijën e katërt

Kim Kardashian dhe Kanye West po bëhen gati për fëmijën e tyre të katërt. Por, çfarë duhet të dini për të? Së pari është një djalë dhe pritet të vijë nga një nënë surrogate, e cila aktualisht është shtatzënë.  Gjatë një interviste…