Tuna këndon me djalin Tian. Shikoni videon.

0 20

Tuna ka vetëm pak kohë që ka publikuar albumin e saj të fundit, “Fortuna” dhe këngët e saj janë kthyer në hite tashmë.

Në një video të fundit këngëtarja shfaqet duke kënduar në shtëpi këngën “Krej mu kanë përzi”, ndërsa filmon me telefon djalin e saj.

Tian duket se e di përmendësh këngën e mamit, dhe gjatë gjithë kohës shihet teksa e këndon.

Videoja është thjesht shumë e këndshme!

Leave A Reply

Your email address will not be published.