WoW! Se prisnim. Xhensila bëhet bionde dhe i shkojnë kaq shumë!

0 24

Xhensila ka vendosur të bëhet bionde ku ka ndryshuar ngjyren e flokëve, duke e bërë kështu të duket krejtësisht ndryshe

Ndonëse ky stil i shkon shumë, si duket fansat e duan prap Xhensilen brune.

Leave A Reply

Your email address will not be published.