Wow!Zbulohet biznesi që drejton Kate Middleton. E paskan mbajtur të fshehtë

0 12

Bashkëshortja e Princ William, duket se nuk paska vetëm detyra protokollore për të përmbushur, por prej kohësh ajo është themeluese dhe drejtuese e një kompanie që ndihmon njerëzit të humbin peshë.

Kompania e cila ka si qëllim të ndihmojë vajzat të arrijnë formën e duhur fizike, është më e madhja dhe më e suksesshmja në Britaninë e Madhe, ndërsa themeluesja e saj ka dashur ta mbajë të fshehtë rolin që ka në këtë kompani.

“Isha e shqetësuar se njerëzit do ta lidhnin atë me burrin tim të famshëm dhe ndjeva sikur kjo të ishte një dëmtim i madh për kompaninë. Produktet që prodhojmë me të vërtetë janë ndryshimi i jetës dhe meritojnë të njihen me meritat e tyre.”; ka justifikuar Middleton arsyen se pse ajo nuk ka folur kurrë për këtë biznes.
Thuhet se kompania ka arritur të fitojë shifra marramendëse nga shërbimet, duke bërë kështu që 37 vjeçarja tê jetë më e pasur se edhe vetë Princ William.

Leave A Reply

Your email address will not be published.