ZBULOHET INTERVISTA E LIONEL MESSI-T KUR ISHTE 13 VJEÇ

0 51

Hapat e tij të parë në Newell ishin shpresuese dhe me kalimin e kohës nuk bëri asgjë, por konfirmoi parashikimet.

Pothuajse 19 vjet më vonë, një shënim është gjetur në gazetën “Rosario La Capital”. Në të, ai flet për idetë, ëndrrat dhe shijet e tij. Këto janë të gjitha përgjigjet e Messi-t:

Një idhull: Dy, babai im Jorge dhe kumbari im, Claudio.

Trajneri: Të gjithë që i kisha, për shkak të të gjithëve mësova disa gjëra (Gabriel, Morales, Dominguez, Vecchio dhe Coria).

Një trajner fizik: Pablo Sanchez.

Një lojtar: Dy, vëllai im dhe kushëriri im.

Një ekip: Newell’s.

Një hobi: Muzika.

Një lloj muzike: Kuarteti dhe cumbia.

Një shfaqje televizive: Firstfruits.

Një revistë: Passion Rojinegra.

Një libër: Bibla.

Një film: Careful, “baby loose”.

Një tjetër sport: Hendboll.

Një model: Nicole Neumann.

Një vakt ushqimi: Pulë me salcë.

Një temë: Gjuha.

Një shkollim: Mësues i edukimit fizik.

Një qëllim jetësor: Shkolla e mesme e plotë.

Një qëllim: Të bëhem i pari.

Një trishtim: Vdekja e gjyshes sime.

Një iluzion: Të luaj për ekipin e parë të Newellit.

Një kujtim: Kur gjyshja ime më mori për të luajtur futboll për herë të parë.

Një ëndërr: Të luajë në ekipin kombëtar.

Një anekdotë: Kur udhëtuam në Peru dhe dolëm kampionë.

Përulësia: Është një qenie njerëzore që nuk duhet të humbasësh kurrë.

Ekipet e të rinjve: Dua të jem në gjendje t’i integroj ato.

Pritjet për këtë vit: Sërish kampion.

Familja: Babai im Jorge, nëna ime Celia dhe vëllezërit dhe motra Rodrigo, Natalia dhe Marisol.

Miqtë: Faleminderit Perëndisë. Unë kam shumë dhe të mirë, mund ta harrojë dikë.

Çfarë përfaqëson Newell në jetën tuaj: Gjithçka, maksimumi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.